Geef een ekundu coaching cadeau

Iets om over te praten?

Geef uzelf of een ander een coaching sessie cadeau met de CoachCadeauCheque!

Met deze Cheque is coaching voor iedereen toegankelijk en zonder de verplichting van een heel coaching traject. Geen oneindige therapie maar één goed gesprek met een professionele coach. Coaching zet energie vrij – frustraties, belemmeringen opruimen en plaatsmaken vooropluchting, verheldering, ideeën, ruimte voor nieuwe paden en oplossingen –  

ekundu zet je in beweging !

Met de CoachCadeauCheque  = één uur Me-Time

Slechts één coaching sessie kan je helpen om de eerste stap te zetten!

Me-Time als Burn-Out preventie

We werken allemaal veel, hard, combineren dit met familie, gezin, relaties, hobby’s: bijna elke dag staat er iets in de krant over burn-out. Er zijn er meer en meer mensen die zich ‘outen’ en daardoor burn-out bespreekbaar durven maken. Het hoeft helemaal niet zo ver te komen.

Kamp je met een dalend energiepijl, spreek er over, gaat het misschien om burn-out? Wil je meer inzicht in wat je energie geeft en van je vreet? Gun jezelf een moment van rust en reflectie met een professional om dan weer veerkracht te krijgen.

Zorg goed voor jezelf vandaag!

Bestel een CoachCadeauCheque

Een bijzonder en origineel cadeau om uzelf of een ander cadeau te geven.
Een CoachCadeauCheque staat voor een uur professionele coaching sessie.

CoachCadeauCheques kosten 40 euro per stuk. Na betaling ontvangt u de bon binnen 7 werkdagen op het door u aangegeven bezorgadres.
De CoachCadeauCheque wordt stijlvol ingepakt.

De CoachCadeauCheque wordt bij ekundu als geldig betaalmiddel geaccepteerd en is onbeperkt geldig. De Cheque kan niet worden ingewisseld voor contant geld. De CoachCadeauCheque kan bij de coach naar uw keuze alleen aan de eerste sessie worden besteed. Indien er meer sessies gewenst zijn, kunnen de volgende sessies met de desbetreffende coach worden vastgelegd.

Ja, ik wil een CoachCadeauCheque bestellen!

Bestel CoachCadeau NL

Afzender

Uw Gegevens

Ontvanger

Sending